Coolest Projects Belgium 2021: de show!

Op zondag 25 april 2021 is het zover: Coolest Projects Belgium 2021!! Op die dag presenteren jonge makers hun prachtige projecten aan het grote publiek!

Projectvideos

Er werd de jonge makers gevraagd om een video in te sturen van hun project: een teaser, complete voorstelling, lofrede, etc.

Deze creaties kunnen jullie al vanaf het weekend van 17 en 18 april bewonderen via deze site! Zékér doen dus, zodat je je de dag zelf volledig kan focussen op de coolste presentaties van de jonge makers! Uiteraard hebben jullie ook dan nog de kans om dit te doen 😉

Opzet show

De interactieve online show, via het eventplatform Thola, start om 13.30h met een welkomswoord van CoderDojo Belgium founding mother en voorzitter Martine Tempels, waarna de projecten in de verschillende ‘kamers’ bezocht kunnen worden.

Elke maker of team van makers, krijgt een tijdslot van 20 minuten toegewezen, waarin het project aan het publiek kan gepresenteerd kan worden. Hoe ze dat doen, dat kiezen ze helemaal zelf: gewoon een babbeltje doen, een filmpje tonen, een Powerpoint presentatie, allemaal even cool! Het publiek zal op dat moment ook de kans hebben om vragen te stellen over de projecten.

Slotceremonie met uitreiking publieksprijs

Het publiek kan die dag ook stemmen op hun favoriet project, een publieksprijs dus! Deze wordt uitgereikt in de slotceremonie, die ingeleid wordt door niemand minder dan Anthony aka ‘mad scientist’ Liekens! Deze uiterst creatieve en enthousiaste maker en inspirator voor velen, vertelt jullie graag over zijn passie voor maken, samenwerken en hoe vallen en opstaan daarmee gepaard gaan.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is anthonyliekens.png

Link show

De link naar de show + alle uitleg over hoe gebruik te maken van het event platform, volgt komende week. De info zal zowel op deze site, als via onze sociale media kanalen te vinden zijn.

Wij tellen in volle spanning de dagen af, jullie ook?