Hulp en Coaching bij je project @ Coolest Dojo’s!

Op 25 april is het zover: Coolest Projects Belgium 2021! Omdat er nog teveel onzekerheden en gevaren zijn om dat samen, live te beleven, wordt er gekozen voor een interactieve online editie.

Natuurlijk brengt dat uitdagingen met zich mee voor jullie, makers. Immers, je kan niet zomaar in een Dojo terecht, doordat ze niet zoals anders plaatsvinden. Hierdoor is samenwerken niet zo eenvoudig en kan er tijdens de Dojo geen hulp worden geboden bij je project. Ook is het niet zo makkelijk om een maatje te vinden om een team mee te vormen.
Maar geen nood! Want verschillende superheroes schieten jullie te hulp, door de mogelijkheid te geven om vragen te kunnen stellen en gecoacht te worden bij jullie project.

COOLEST DOJO’S


Om die reden organiseren we speciale online Dojo’s, enkel voor Coolest Projects deelnemers en voor makers die nog twijfelen om mee te doen 😉 Tijdens deze ‘Coolest Dojo’s’, kan je:

  • vragen stellen aan experts op het vlak van oa. Scratch, HTML/CSS, Blender, Java, C#, PHP, App Inventor, Arduino, micro:bit, Python, Rasberry Pi, ESP32, mBlock en zoveel meer

EN/OF

  • een Coach vinden die jou (en mogelijks je team) bijstaat tijdens het hele project. Jullie spreken dan samen af of jullie afspreken tijdens de Coolest Dojo’s en/of op andere momenten

EN/OF

  • 1 of meerdere maatjes vinden om een team mee te vormen

Wanneer en hoe

Julie kunnen registreren voor deze online Dojo’s op de volgende zaterdagvoormiddagen van 10.00h-12.00h: 6/2, 20/2, 6/3, 20/3 en 3/4.

Regio maakt niet zoveel uit, er zijn online immers geen regionale grenzen 😉

Ben je dus aan een project aan het werken en zit je met een vraag? Dan is er op deze Dojo een speciale helpdesk. Een aantal Coaches zitten te wachten op al jullie interessante vragen zodat jullie coolste projecten nog cooler worden.
Maar ook als je graag wil meedoen, maar nog geen inspiratie hebt kan je hier terecht. Misschien werk je niet graag alleen en ben je op zoek naar iemand om samen aan een project te werken? Dan ben je ook heel welkom. We gaan dan samen op zoek naar het coolste team voor jou.

Dus…niet twijfelen maar gewoon meedoen aan Coolest Projects en aan Coolest Dojo’s!

Hoe registreren?

Registreren voor de Coolest Dojo’s is verplicht en kan via https://www.coderdojobelgium.be/nl/praktisch/inschrijven